Puteti sa va personalizati pagina de start Google

Google a lansat o aplicatie prin care va puteti personaliza pagina de start Google si astfel sa va puneti ca background imaginile pe care le doriti. Sunt si sugestii, in cazul in care nu aveti idei.

Marissa Mayer, vicepresedinte al departamentului de search products si user experience, a scris pe blogul oficial al Google, ca au lansat noua aplicatie pentru a oferi internautilor o experienta personalizata.

"Pentru a va inspira putin, noi am colaborat cu mai multi artisti cunoscuti, sculptori si fotografi, pentru a crea o galerie de imagini de fundal, pe care voi le puteti folosi pentru a va personaliza pagina de start Google. In colectia de fotografii puteti regasi lucrari ale lui Dale Chihuly, Jeff Koons, Tom Otterness, Polly Apfelbaum, Kengo Kuma si Tord Boontje, precum si unele fotografii incredibile de la Yann Arthus-Bertrand si National Geographic. Va vom oferi aceste imagini ca fundal pe pagina de start Google pe parcursul urmatoarelor 24 de ore", a scris Marissa Mayer.

Nu va fi obligatoriu, insa, sa alegeti dintre variantele propuse Google, ci veti putea fotografii din propriile computere sau din albumele Picasa web.

Comentarii Facebook