Proiect artistic inedit la Liceul ”Onisifor Ghibu” - 100 de fețe pentru România FOTO



Vineri, 5 octombrie ora 18.30, în curtea Liceului ”Onisifor Ghibu”, are loc inaugurarea lucrării de artă contemporană, ”100 de fețe pentru România” realizată de artiștii Kero și Ocu, cu ajutorul a peste 100 de voluntari clujeni, pe unul dintre pereții Liceului ”Onisifor Ghibu”.

Primarul Emil Boc s-a numărat printre cei 100 de clujeni care au participat la finalizarea lucrării numită ”100 de fețe pentru România”, prin aplicarea pe lucrare a profilului reputatului istoric Vasile Pârvan.

Sunt impresionat de maniera în care tinerii de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", Cluj au înțeles să sărbătorească Centenarul, lăsând în urma trecerii lor prin școală o lucrare de artă contemporană ce îmbină prezentul cu moștenirea celor 100 de ani de istorie a României și totodată, pune în centru Omul.”, a declara Boc.

Acest proiect inovativ a reușit să aducă în atenție 100 de personalități care prin munca și geniul lor au oferit poporului român zestrea culturală de care se bucură azi, iar realizarea sa prin participarea unui număr atât de mare de tineri și oameni care își iubesc comunitatea este în sine o ocazie de bucurie.

Comentarii Facebook