La Iulius Mall Cluj ești la o cafea distanță de călătoria mult visată!



Ți-ai făcut bagajele? Sunt ultimele zile de „Coffee & GO! #aroundtheworld” la Iulius Mall Cluj, campania cu parfum de cafea care te trimite către destinații la alegere, cu Turkish Airlines.

Dacă tot începi fiecare zi cu o ceașcă de cafea, de ce să nu te bucuri de aromata licoare neagră într-o destinație la care visezi de mult? Până duminică, 14 octombrie 2018, sesiunile de shopping și de relaxare în compania cafelei din Iulius Mall Cluj îți aduc șansa de a câștiga premii cu dor de ducă. Urmează pașii simpli de înscriere la campania „Coffee & GO! #aroundtheworld” și vezi cât de mult îți surâde norocul! Ce trebuie să faci? Mergi la punctul de premiere din proximitatea Centrului Info cu bonuri de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din perioada de desfășurare a campaniei, dintre care cel puțin unul să includă o cafea de la orice cafenea sau restaurant din Iulius Mall, și te înscrii electronic. În fiecare zi, primii 100 de participanți sunt premiați instant cu invitații la festivalul Comedy Cluj, bilete la Wonderland Cluj Resort, vouchere la restaurantul Marty City, Coffee Beans, Sweet Cafe, Londoner, Bonta ori Captain Bean sau doze de cafea Illy. În plus, în urma extragerii din 15 octombrie, vor fi desemnați câștigătorii celor trei seturi a câte două bilete de avion către destinații la alegere. Biletele sunt achiziționate de la Turkish Airlines și pot fi folosite pentru zboruri din Cluj-Napoca către destinațiile pentru care optează câștigătorii.

În week-end, cumpărăturile din magazinele tale preferate vor fi completate și cu un Târg Handmade. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 12 – 14 octombrie, vei putea alege bijuterii, accesorii și decorațiuni lucrate manual, care să ofere un plus de personalitate ținutelor de sezon sau locuinței tale. Podoabe felurite din pietre prețioase și semiprețioase, piele, fimo sau în stil steampunk, papioane, articole vestimentare, genți, pălării, eșarfe, tablouri, cutii de bijuterii, ornamente și chiar cosmetice naturale vor fi prezentate de artizanii locali.

Comentarii Facebook