Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut prima soţie a lui Reghe: „nu aveam ochi să văd atunci”


Anamaria Prodan a dezvăluit prin ce a trecut Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Detaliile ies de după culise, de când impresara a înțeles că nu mai există un drum comun pentru cuplul Reghecampf-Prodan. La fel ca şi în cazul primei soții, Reghe ar fi intentat mai multe procese pentru a nu plăti pensia alimentară.

Prima căsnicie a lui Laurenţiu Reghecampf, cea cu Mariana Pfeiffer, s-a terminat după 13 ani, când actualul antrenor al Universităţii Craiova a decis să se însoare cu Anamaria Prodan. Culmea, şi a doua căsnicie e pe cale să se destrame tot după 13 ani. Laurenţiu Reghecampf a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan tot după 13 ani, scrie as.ro. 

Prodan a ajuns în aceeaşi situaţie şi ar avea de primit 50.000 de euro de la Reghe. Conform salariului său de la Neftchi Baku, Reghecampf ar urma să plătească 5.000 de euro pe lună. Reghecampf mai are de achitat bani şi retroactiv.

Mă rog, este treaba lui ce deschide și ce face. Clar că va ajunge cumplit… Mă uit înapoi și realizez ce au trăit Luca și fosta sotie… la fel a făcut și atunci. Același scenariu, dar eram prea îndrăgostită să văd. Acum înțeleg că e obișnuit să facă așa mizerii copiilor lui. 

La vremea respectiva, același traseu l-a avut. Procese peste procese deschise fostei soții tot pentru a evita pensia alimentară. Dacă nu existam eu, cine știe ce se întâmpla cu situația aceea urâtă de atunci. Repet, nu aveam ochi să văd atunci. Credeam toate minciunile şi aberațiile lui Reghecampf”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Comentarii Facebook