Miercuri 24 Aprilie

Probleme GRAVE la concertul Red Army Choir de la Cluj-Napoca: Oamenii au HUIDUIT

 

Clujenii reclamă proasta organizare și bătaia de joc de la spectacolul Red Army Choir, de la Sala Polivalentă Cluj. 

 

Unul dintre cei care a plătit bilete ne-a relatat ce a pățit. 

 

As dori sa scrieti despre lipsa de bun simt oferita de organizatorul Spectaculis miilor de oameni, platitorilor de bilete pentru concertul Red Army Choir de la Polivalenta, deoarece se pare ca acesta sterge comentariile critice de pe pagina lor oficiala de Facebook si nu doreste sa ofere raspuns. Probabil pentru a nu afecta concertul din Bucuresti.

 

Spectacolul trebuia sa inceapa la ora 20.00, dar nici la ora 20:40 nu s-a intrat. Lumea a ajuns sa loveasca cu pumnii in usa. Nu a avut nimeni bunul simt de la organizator sa ne anunte sau sa isi ceara scuze si sa ne informeze ce se intampla. Intr-un final, la o ora dupa timpul in care trebuia sa inceapa concertul s-a permis accesul in Sala Polivalenta in huiduielile multimii. De asemenea nu si-a prezentat nimeni, nici acum ,scuze.

 

Apoi, din nou, gandirea organizatorilor te lasa perplex. S-au gandit ca e ok sa lasi o singura usa deschisa la intrare pentru miile de oameni care doreau sa intre. Te doare mintea. Dupa 10 minute s-au prins sa o usa nu are cum sa faca fata pentru miile doameni si au deschis si cealalta jumatate. Am fost tratati cu o lipsa de respect si o proasta organizare cum rar mi-a fost dat sa vad. 

 

Iar daca atata i-a dus capul pe organizator sa ofere la VIP, unde plateai 200 lei pe bilet, scaune de plastic pe care stau gigeii la bere vara sub o umbreluta ... Atunci cred ca este clar ca acest organizator nu ar mai trebui sa organizeze decat petreceri pentru gradinita. Rusine Spectaculis. Pacat de Red Army Choir care a oferit o prestanta excelenta, dar au fost umăriti de amatorismul cu care unii incearca sa organizeze evenimente.

 

Poate merita sa spun si ca sonorizarea ”excelenta” a facut sa nu auzi nimic ce s-a comunicat la inceputul spectacolului”, ne-a scris un clujean.

 

Dacă aveți și alte impresii de la acest concert vă rugăm să le scrieți pe adresa de email office@stiridecluj.com.

 

Red Army Choir va concerta miercuri, 23 septembrie, și la București. 

----------------

UPDATE

 

”Din pacate, spectacolul a inceput cu o ora mai tarziu, ca urmare a unei situatii neprevazute. Autocarul care a asigurat transportul artistilor din Ungaria la Cluj a avut o intarziere de doua ore, fata de programul stabilit initial. Desi, am incercat sa recuperam acel interval de timp, stationarile obligatorii din diagrama precum si controlul vamal au facut imposibila recuperarea intarzierii. Odata ajunși la Cluj, artistii au avut nevoie de repetitiile pentru spectacol.

 

In ceea ce priveste aspectul sonorizarii, va putem asigura de faptul ca sunetul a corespuns in totalitate, conform rider-ului tehnic impus de managementul artistic. Regretam neplacerile cauzate in randul publicului spectator.

 

Totodata, speram ca reprezentatia Corului Armatei Rosii a compensat asteptarea suplimentara”, a precizat Nicoleta ION, PR Manager Asociatia Culturala Spectaculis.

Comentarii Facebook