Printul Adrian Cristea vine duminica la Cluj. Bianca Dragusanu nu crede insa in relatiile la distanta!

Vedeta Antenei 1 a declarat ca nu crede in relatiile la distanta si spune ca nu stie daca va reusi sa faca naveta intre capitala si Cluj.

 

"Adi va pleca duminica la Cluj. Nu stiu cum voi reusi sa fac naveta. Avem programe de munca diferite, eu de luni pana joi sunt la emisiune la Capatos, iar in weekend se ivesc tot felul de prezentari, la care trebuie sa merg, iar el la sfarsit de saptamana are antrenamente. Viata e schimbatoare, mai e si vorba aia: "Nicio intamplare nu e intamplatoare". Nu stiu ce va fi. Eu nu cred in relatiile la distanta”, a declarat Bianca Dragusanu pentru National.

 

Bianca va incepe emisunea "Un show pacatos" pe 10 ianuarie si spune ca a semnat deja mai multe contracte care o vor tine in capitala si in weekenduri.

 

Adrian Cristea a fost transferat luna trecuta de la Dinamo la Universitatea Cluj. El a semnat un contract pe trei ani si jumatate cu formatia clujeana. Cristea a fost transferat la Cluj in contul unei datorii de 1,5 milioane de euro pe care oficialii din Stefan cel Mare o aveau fata de finantatorul Universitatii, Florian Walter.

Comentarii Facebook