Vineri 3 Iulie

Primăria a reabilitat Cinematograful Dacia, din Mănăștur. Vezi cum arată și cum poate fi închiriat pentru evenimente FOTOPrimăria Cluj-Napoca a reabilitat Cinematograful Dacia din cartierul Manastur, iar acesta va fi utilizat pentru manifestații și evenimente culturale pentru clujeni.

Initiat si implementat de Primarie, in parteneriat cu Banca Mondiala, procesul de bugetare participativa a generat numeroase discutii interesante cu privire la viitorul cinematografului. De altfel, deciziile luate de catre cetatenii implicati in mod voluntar, au fost si reprezinta o prioritate pentru administratie”, anunță reprezentanții primăriei.

Municipalitatea urmează modelul aplicat la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central, astfel că la Cinematografului Dacia pot fi organizate evenimente culturale, care nu presupun activitati comerciale, in regim gratuit.

Totodata, pentru evenimentele culturale care presupun activitati comerciale se aplica tarife relativ modice (100 lei pentru sala mare, 75 lei pentru sala mica, foaier).

Pentru organizarea de evenimente la Cinematograful Dacia trebuie respectate cateva minime proceduri birocratice.

Iată care sunt procedurile:

1. Cerere transmisa pe mail catre obiectiveculturale@primariaclujnapoca.ro sau cerere scrisa depusa la Registratura Primariei Cluj-Napoca (Motilor 7);

2. Stabilirea detaliilor evenimentului in cadrul unei intalniri intre administratorii cinematografului si organizatorul evenimentului;

3. Semnarea unui Protocol de colaborare / Contract de inchiriere.

Comentarii Facebook