Marti 25 Februarie

Prima reacție a lui Răzvan Simion, după ce paparazzi au aflat că are o aventură. Ce se întâmplă de fapt


Simpaticul prezentator al matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, a ținut zilele trecute prima pagină a ziarelor de scandal, după ce acesta ar fi fost surprins ieșind din scara blocului în care locuiește cântăreața Lidia Buble.

Acum, realizatorul TV a avut prima reacție, pe contul său de Facebook, în care a explicat care este de fapt situașia dintre el și soția sa, alături de care are doi copii.

Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este sa o luam pe carari separate. Inr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fara doar si poate centrul universului nostru si, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi sa il urmam, ei vor avea intotdeauna dragostea si sprijunul parintilor, al nostru, al amandurora.

Am incercat intotdeauna ca viata mea personala sa nu fie transformata intr-un subiect public, de can-can, si le multumesc colegilor care mi-au respectat aceasta dorinta desi, prin prisma meseriei, au obligatia de a alerga dupa senzational.

Diana, m-ai invatat sa traiesc altfel, sa ascult mai atent, sa citesc printre randuri, m-ai invatat ca dragostea se poate transforma intr-o prietenie sincera si de durata. Pentru toate astea am sa-ti multumesc in fiecare zi!”, a spus Răzvan Simion.

Comentarii Facebook