Miercuri 1 Februarie

Prima reacție a Antenei 1, după ce Dan Negru a criticat filmul ”Nu mă atinge-mă”Antena Group a oferit prima reacție după ce Dan Negru a postat un mesaj controversat pe contul spu de juriul care a atibuit premiul ”Ursul de Aur” filmului regizat de românca Adina Pintilie, ”Nu mă atinge-mă”.

Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul ‘Touch me not/ Nu mă atinge-mă’, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group. Premiul obținut de Adina Pintilie la Festivalul de Film de la Berlin este o reușită pentru cinematografia românească și o recunoaștere la nivel internațional.

Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuți critici de film din România, poate fi urmărită în fiecare marți și joi într-o rubrică specială la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și în fiecare duminică, la Happy Channel, în emisiunea ‘CineCOOL’”, a fost reacția Antenei Group,.

Bagaţi-vă “Ursul de aur” în fund ! Dacă aş posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-şi vindece frigiditatea plătind un barbat să se masturbeze în fata ei. Şi ăla stă şi se masturbează. Iaca filmu’. Ştiu, nu înteleg eu masturbarea ca arta. Dar toţi “Ursii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve şi înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piaţa liberă, sunt falimentare, n-au public. Bagaţi-vă “Ursii” în fund!”, a scris Dan Negru pe contul său.

Comentarii Facebook