Prima reacţie a actorului Johnny Depp, după ce a câştigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard: „Juriul mi-a dat viața înapoi”


Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soții Amber Heard și va primi daune de 15 milioane de dolari, potrivit BBC. Actorul a recunoscut că este bucuros că, după șase ani, jurații i-au oferit viața înapoi și le-a mulțumit tuturor celor care l-au sprijinit în această perioadă. 

După ce a fost citit verdictul, hashtag-urile #HeDidIt și #TruthWins au început să fie populare pe Twitter, pe măsură ce susținătorii lui Depp,  o parte din ei așteptând vești bune chiar în fața tribunalului, au sărbătorit victoria actorului. 

Ce a declarat faimosul actor după aflarea verdictului

În prima declaraţie pe care a făcut-o, Johnny Depp a deplâns cei şase ani din viaţa lui şi a familiei sale, „schimbaţi pentru totdeauna” de aticolul de opinie publicat de fosta lui soţie Amber Heard în publicaţia Washington Post. În cele din urmă juriul a constatat că articolul a fost defăimător. Actorul a fost exclus la momentul respectiv din faimoasa producţie „Piraţiii din Caraibe” și înlocuit cu actorul Mads Mikkelsen în al treilea film al industriei Warner Bros, „Fantastic Beasts”, care a fost lansat în aprilie.

Cu şase ani în urmă, viaţa mea, viaţa copiilor mei, viaţa celor apropiaţi mie şi de asemenea viaţa acelor oameni care pentru mulţi, mulţi ani m-au sprijinit şi au crezut în mine s-a schimbat pentru totdeauna. Toate într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un baraj nesfârșit de conținut plin de ură, deși nu mi s-a adus vreo acuzație. S-a transmis deja în jurul lumii de două ori într-o nanosecundă și a avut un impact seismic asupra vieții și carierei mele. Și șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi”, a spus Depp. Actorul nu a fost în instanță caând a fost citit verdictul din cauza angajamentelor de muncă programate anterior. 


„A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care mi-au rămas neclintiți sprijinindu-mă”

Mă aplec. Decizia mea de a continua cu acest caz, cunoscând foarte bine înălțimea obstacolelor legale cu care mă voi confrunta și spectacolul inevitabil, mondial, din viața mea, a fost luată doar după o o analiză considerabilă. De la bun început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvăluie adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care mi-au rămas neclintiți sprijinindu-mă. Mă simt împăcat știind că în sfârșit am reușit asta. Sunt și am fost copleșit de iubirea și de sprijinul colosal și bunătatea venită din întreaga lume. Sper că încercarea mea de a spune adevărul îi va fi ajutat pe alții, bărbați sau femei, care s-au găsit în situația mea și ca cei care îi susțin să nu renunțe niciodată. De asemenea, sper că acum voi reveni la – nevinovat până la proba contrarie – atât în instanţă, cât şi în mass-media”, a adăugat el.

Câştigul lui Johnny Depp a bucurat milioane de oameni 

depp c 1.jpg
Până miercuri după-amiază, peste 9 milioane de oameni au apreciat postarea lui Depp postată pe Instagram. Printre aceștia se numără și Naomi sau muzicianul Ryan Adams, care a fost acuzat anterior de comprotament inadecvat. Aproximativ în aceeași perioadă, declarația lui Heard, care a fost postată și pe Instagram, se situa în jurul a 139.000 de aprecieri.
Muzicianul Joe Perry din trupa Aerosmith, care cântă cu Depp în supergrupul rock Hollywood Vampires, a sărbătorit și el vestea că Depp și-a redobândit „viața”.

Comentarii Facebook