Vineri 30 Septembrie

Poveste neștiută cu Cătălin Zmărăndescu, din echipa Faimoșilor de la Survivor. Și-a bătut nevasta și tot el a divorțat


Cătălin Zmărăndescu, membru al echipei Faimoșilor de la Survivor România 2022, a divorțat de soție pentru 30 de lei, deși el era cel care o bătea.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu este implicat și acum în multe scandaluri la Survivor.

Smărăndescu a divorțat de soție deși el o bătea

Acum zece ani, el a divorțat de soția Cristina, deși au doi copii împreună. Fostul luptător MMA s-a simțit jignit de soție.

Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza banilor. Nu a fost așa, dar toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme parcă l-au înrăit. Întreținerea pentru luna iulie a fost de 380 de lei. Aveam în casă 550 de lei, numai că mi s-a îmbolnăvit fetița și am dus-o la spital.

Medicamentele m-au costat 200 de lei. I-am spus lui Cătălin că îmi trebuie diferența ca să pot achita întreținerea. Atunci a explodat și mi-a spus ­că-mi bat joc de munca lui. El nu înțelegea cum s-au cheltuit banii. Mi-a spus că o sa divorțeze. Eu nu l-am crezut, dar uite că a făcut-o”, spunea Cristina, în urmă cu câțiva ani.

După divorț, Cristina a fost la un pas că ajungă în pușcărie, fiind acuzată de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Cristina a fost condamnată la 2 ani de închisoare, însă pedeapsa a fost suspendată pe o perioadă de cinci ani, timp în care ea trebuia să demonstreze că nu mai comite așa ceva. Altfel, ar fi ajuns la pușcărie. Acum, Cătălin Zmărăndescu plătește 4000 de lei pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii, scrie impact.ro.

Smărăndescu a fost arestat după ce a aplicat ”justiția privată” a lui Gigi Becali

Cătălin Smădănescu era bodyguard -ul lui Gigi Becali când milionarului i-a fost furată mașina. Alături de alte gărzi de corp, acesta i-a prins pe presupușii hoți și, într-un bar din Pipera, i-au supus ”justiției private” a lui Gigi Becali. Unul dintre hoți a fost împușcat în picior, iar Smărăndescu a vrut să îi scoată glonțul cu un cuțit. 

Mai multe persoane au fost condamnate, inclusiv patronul FCSB, Gigi Becali. 

Comentarii Facebook