Pitbull ”păcălit” să cânte în Alaska


Artistul american de origine cubaneză, Pitbull, a fost nevoit sa confirme susținerea unui concert într-un mic orășel din Alaska, în urma unei farse pe internet.

În urma unui sondaj în care artistul își îndemna fanii să voteze în ce oraș să iși susțină următorul concert, acesta a fost nevoit să anunțe că va cânta în micul oășel Kiodak, din Alaska.

Sondajul a fost preluat de către site-ul somethingawful.com, iar vizitatorii erau îndemnați să voteze în număr cât mai mare pentru a-l trimite pe Pitbull în cel mai îndepărtat colț al Americii.

"Sunt în plin turneu «Mr. Worldwide». Acum sunt la Madrid, unde am cântat la festivalul din seria Rock in Rio. Tocmai am aflat că există o campanie uriaşă şi am auzit că oraşul Kodiak din Alaska a primit cele mai multe Like-uri (voturi), după ce cineva a crezut că în acest fel îmi va juca o farsă. Însă totul e ok. Voi merge oriunde în lumea aceasta pentru fanii mei şi vreau să mulţumesc companiei Walmart pentru această oportunitate. Vreau să le invit să vină cu mine pe acele persoane care cred că e o glumă să mergi în oraşul Kodiak din Alaska. Acestea fiind zise, bucuraţi-vă de turneul meu mondial, urmăriţi-mă pe scenă şi veniţi cu mine la Kodiak", a spus Pitbull, conform mediafax.ro

Comentarii Facebook