Piersic il va juca pe Hemingway intr-un film de Hollywood - VIDEO

 

Florin Piersic l-ar putea interpreta pe Hemingway intr-o productie italo-americana. Actorul clujean a discutat cu producatorii filmului, cu care s-a intalnit in Romania si care au luat probe foto si video.

"Mi s-a propus de catre un regizor italian sa il joc pe Hemingway in filmul pe care il face intr-o coproductie italo-americana. Intre timp scenaristul si-a schimbat scenariul. A facut altul. Ei au venit au luat fotografii, scene din film si de la televiziune din 'Ultima halta spre paradis' pe care a pus-o Toculescu cu mine acum patru ani. Le-a placut cum aratam acolo. Au zis sa imi las par, barba. M-au si filmat si au ajuns la concluzia ca Hemingway poate fi jucat si de un actor ca mine chiar daca nu seamana cu el", a povestit Florin Piersic.

Actorul crede ca pentru acest rol este ajutat de faptul ca a fost in Cuba si a vizitat locurile pe unde Hemingway a trait.

"Intamplarea face ca eu am fost in Cuba si am fost acolo unde Hemingway isi petrecerea majoritatea timpului si am aflat multe despre el, fara sa stiu despre acest film", a spus Piersic.

Filmarile ar urma sa inceapa abia in noiembrie 2011, iar pana atunci se fac pregatiri. "Intra abia in martie in pregatirea initiala a filmului. In sensul ca trebuie pregatite locurile de filmare, costumele. Noi vom fi chemati in vara, iar in toamna, pe 2 noiembrie, ar incepe filmarile, care se vor tine in Italia, in Cuba. Am fost anuntat si sunt in legatura cu ei", a mai spus Florin Piersic.

Actorul care a jucat in zeci de filme in Romania sustine ca deci implineste 75 de ani este tentat de film, dar "trebuie sa va spun ceva. Trebuie sa citesc scenariul, pentru ca este foarte importanta povestea, story -ul. Nu pot juca in orice film pentru ca sunt multi care se discrediteaza".

 

Comentarii Facebook