Petrecere tematică, face-painting, atelier de creație și multe surprize pentru copii, de Halloween, la Iulius Mall Cluj (P)



Copiii au parte de numeroase surprize de Halloween la Iulis Mall Cluj.

Cei mici se pot distra la petrecerea organizată de Totto Space KidsLand, iar dacă vor o amintire de Halloween, pot participa la ateliere de creaţie.

Iulius Mall Cluj a pregătit activităţi antrenante pentru copii, care vor asigura distracţia micuţilor de Halloween. Sâmbătă, de la ora 13.00, la parterul Iulius Mall se desfăşoară un atelier de creaţie special, unde prichindeii vor învăţa să realizeze decoraţiuni tematice. Alături de prietenii de la MiniReactor, cei mici vor deprinde etapele necesare pentru a confecţiona cei mai prietenoşi „monştri” din şosete. Prin tehnicile utilizate, participanţii vor învăţa lucruri noi şi vor putea interacţiona cu alţi „meşteri” de vârsta lor. Iar pentru a intra pe deplin în atmosfera de Halloween, clovnul Felix le va realiza picturi pe faţă, transformându-i în personaje „de speriat”.

La finalul evenimentului, în jurul orei 16.00, prichindeii vor avea parte de „trick or treat”. Participanţii vor sparge două pinata umplute cu bomboane, pisica neagră şi ochiul verde de monstru, iar dulciurile vor fi savurate de toţi copiii.

Surprizele „înfricoşătoare” continuă! Tot sâmbătă, năzdrăvanii sunt aşteptaţi la Halloween Party, organizată de Totto Space KidsLand, din Iulius Mall. Invitaţii se vor distra copios, într-un cadru desprins din basme. Alături de curajosul Totto, micuţii vor porni într-o aventură extraordinară, condimentată cu bostani sculptaţi, personaje de poveste, măşti artistice şi multe activităţi care le vor oferi nenumărate zâmbete. Ştrengarii care vor să meargă la cea mai veselă petrecere de Halloween se pot echipa cu un costum original, iar Totto îi va premia.

Comentarii Facebook