Petrecere în cer la Cluj, pe platforma care va fi ridicată deasupra Parcului Central - FOTO

 

Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 îi invită pe clujeni la o petrecere ce va fi ținută în 18 iulie, pe o platformă suspendată la 50 de metri, deasupra Parcului Central. 

 

Evenimentul face parte din proiectul Day 15 și va avea loc în seara zilei de 18 iulie 2015. 

 

În timpul acestui eveniment vor avea loc alte 7 urcări, iar selecția celor care vor “petrece în cer”, alături de DJ, va fi realizată atât dintre participanții care vor veni pe platoul Centrului de cultură urbană Casino, cât și dintre cei care se vor înscrie anterior pe pagina evenimentului Day 15 iulie. Toate aceste detalii, precum și cauza pentru care tinerii din echipa “Cluj 2015” încurajează donațiile în cadrul petrecerii, vor fi anunțate pe pagina de facebook a proiectului Day 15.

 

”Principiile multiculturalității promovate de Capitala Europeană a Tineretului sunt în mintea noastră și în acest proiect. Astfel, dat fiind că Day 15 iulie coincide cu Ziua Mandela (18 iulie), am dorit sa creăm un proiect prin care să atragem atenția într-un mod inedit asupra puterii tinerilor de a schimba lumea în bine. Pentru “Petrecerea din cer” vom realiza o instalație artistică specială, marcând astfel, în Capitala Europeană a Tineretului, Ziua Mandela”, a declarat Răzvan Luca, project manager Day 15.

 

Tot în 18 iulie, în timpul zilei vor fi oficiate 8 căsătorii civile pe platforma suspendată. Citește AICI detalii.

 

De asemenea, în 19 iulie, clujenii vor putea lua masa pe platforma suspendată. VEZI aici cât costă un loc pe platforma situată la 50 de metri înălțime.

Comentarii Facebook