Pelicula care a avut încasări de 77 de milioade de dolari în doar 3 zile. Află aici despre ce film e vorba


"Skyfall", ultimul film apărut din seria James Bond, doboară record după record. Deşi lansat doar acum trei zile, filmul a avut încasări record în multe ţări şi a avut fost cel mai bun demaraj al vreunui film James Bond, în Anglia, informează Agerpres.

Cel de-al 23-lea film cu agentul 007, a avut succes maxim în cele 33 de ţări în care a fost proiectat începând din 26 octombrie. În doar 3 zile, 'Skyfall' a avut încasări de 77 de milioane de dolari în toată lumea, mai ales în Anglia, unde specatatorii aproape că s-au bătut pentru bilete.

'Quantum of Solace' deţinea recordul la demaraj al unui James Bond, în Marea Britanie, cu încasări de 4,9 milioane de lire sterline, chiar din ziua lansării. Skyfall' l-a detronat cu încasări de 6,2 milioane de lire sterline (7,7 milioane de euro) numai în ziua lansării. Doar în Anglia, a reuşit în primele trei zile să facă încasări de peste 20 de milioane de lire sterline, record pentru un film din seria James Bond. Cu toate acestea, nu a reuşit să bată recordul absolut făcut de lansarea ultimului film "Harry Potter", cu încasări de 23 de milioane de lire sterline în primele trei zile de la lansare, dintre care 9 milioane, în prima zi.









Comentarii Facebook