Duminica 28 Aprilie

Pe Cezar Ionașcu îl vedeți zilnic pe TikTok, dar cine este DE FAPT acest influencer prezent în toate podcasturile - VIDEO


Cezar Ionașcu, un influencer extrem de activ pe TikTok, a fost avocat, dar acum a ajuns consultant în modă pentru bărbați.

Cezar a fost prezent recent la podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre familia lui, el având 5 copii, a făcut referire la casa lui cu 10 camere și a dat sfaturi privind vestimentația.

Cezar Ionașcu s-a iubit cu Ozana Barabancea, relație care a captat atenția publicului. Deși au ales să meargă pe drumuri separate, influencer -ul a jucat un rol esențial în viața jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva”, oferindu-i susținerea necesară în procesul său de transformare fizică și mentală.

Ozana Barabancea a pierdut 59 de kilograme pierdute, iar Cezar Ionașcu i-ar fi fost mentor.

Cezar Ionașcu a împărțit femeile în două categorii. Potrivit spuselor lui, unele sunt de joasă speță și nu merită atenție din parte bărbaților adevărați. Mai exact, din această categorie fac parte femeile ”care cer”, care își doresc lucruri de la partenerii lor, fapt ce le face ”bătute-n cap”. Pe de cealaltă parte există femeile de rasă, care sunt partenere ideale pentru bărbați și asta pentru că văd potențialul în ei și ”încep să îi crească”.

”O femeie deșteaptă nu cere, că bărbatul fuge. Femeia bătută-n cap cere: «Dă-mi!», «Ia-mi!» Zice: «Uite o geantă drăguță, o vreau.» Nu, alea sunt femei antrenate, de oraș. Alea nu le socotesc, alea nu le număr. Eu vorbesc de femei rasă, mamă de copii, altceva.

Sunt femei antrenate, de oraș, care prestează de la low level, de pe trepte, până la nu știu ce local, până la ați vinde ideea de iubire și ați face un copil ca să te agațe. Și există această specie, multă, mare… pentru cei care au doar 90 IQ. Și există specia care începe să te crească, vede potențialul, exact ce a zis mama. Tu îți contrazici mama? Nu, nici eu”, a declarat Cezar Ionașcu, în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță.

@cezarmihaiionascu #cezarionascu #education ♬ original sound - CezarMihai
@cezarmihaiionascu #cezarionascu #education ♬ original sound - CezarMihai
@cezarmihaiionascu https://www.bilet.ro/eveniment/si-acum-ce-mai-facem-12656-39379 #cezarionascu #education ♬ original sound - CezarMihai

Comentarii Facebook