Patinoarul Ice Dream, de la Iulius Mall Cluj, se deschide sambata, 27 noiembrie


Patinoarul Ice Dream, de la Iulius Mall, se deschide sambata, 27 noiembrie. Elevele fostei campioane nationale Grety Marton vor patina artistic in deschiderea programului.

"Antrenate toata vara pe patine cu rotile si abia revenite din cantonamentul pe gheata, patinatoarele, cu varste intre 7 si 12 ani, vor oferi spectatorilor numerele cu care au fost premiate la competitiile de profil. Si elevii fostului campion national la patinaj-viteza Gheorghe Parv vor oferi demonstratii. Antrenati in lunile de iarna pe arena de gheata de la Iulius Mall si vara pe patine cu rotile, juniorii au obtinut in acest an 10 titluri la campionatele nationale de patinaj-viteza. Muzica, distractie, competitii si acrobatii pe ghete cu sine se vor adauga demonstratiilor oferite de micii sportivi", a declarat Gabriela Dobos, PR Assistent Iulus Mall.

Patinoarul are o surprafata de 1.200 de metri patrati si o capacitate de 250 de persoane. De asemenea, clujenii au la dispozitie si 400 de perechi noi de patine, care pot fi inchiriate.

Ice Dream va functiona zilnic intre orele 10.00 - 22.00, iar preturile vor fi de 7 lei pentru copii si 12 lei pentru adulti, pentru o ora si jumatate pe gheata. Inchirierea patinelor costa 8 lei, iar ascutitul sinelor de pe ghetele proprii tot 8 lei.

Comentarii Facebook