Pârtiile de la Șuior oferă condiții foarte bune de schi. Ce pachete de cazare sunt - VIDEO

 

Domeniul de schi de la Șuior are în acest an cele mai bune pârtii din nord - vestul Transilvaniei, dar și oferte atractive pentru schiori.

 

Administratorii pârtiilor de la Șuior au avut noroc de o iarnă ”grea”, în care temperaturile au fost mult sub zero grade Celsius, dar și de ninsori abundente căzute în Maramureș. Cu toate acestea, nimic nu s-ar fi putut face fără o organizare exemplară. Pârtiile sunt într-o stare foarte bună.

 

 

 

Condițiile bune de schi sunt dublate și de o oferă bună de cazare și masă. Spre exemplu, cei care vor o vacanță plăcută pot achiziționa pachetele de 799 de lei / 5 zile, cu schipass nelimitat, două mese pe zi: dimineața și seara / sau credit care să fie cheltuit la restaurantele stațiunii. Cazarea se face în cameră dublă la hotel de 3 stele, de luni până vineri. Vezi AICI oferta.

 

 

Pentru cei care vor să schieze în weekend oferta se schimbă. Adulții pot schia cu 80 de lei / 10 urcări, iar copiii cu 40 de lei / 10 urcări. Pentru 160 de lei oferta include urcări nelimitate, băuturi din partea casei și meniul zilei prestabilit (ciorbă și preparat de bază). Pentru copii, tariful este de 80 de pe weekend, urcări nelimitate și o masă. Vezi AICI oferta.

 

 

Cei care vor să se și cazeze pot achita 260 de lei / noapte, iar în acești bani primesc urcări nelimitate, două mese (mic dejun și cină / buget în cont). Oferta este bună ținând cont de faptul că numai cazarea într-o cameră cu două paturi este 220 de lei pe noapte, iar o urcare cu telescaunul costă 10 lei. 

 

Comentarii Facebook