Participanții la UNTOLD Festival pot să își închirieze paturi în campusurile Hașdeu și Observator. Cât costă un loc



Participanții la UNTOLD Festival vor putea să își închirieze, începând de astăzi, pe lângă camere integrale și locuri individuale în campus, sistemul de cazare fiind similar cu cel al hostelurilor.

Totuși, pentru o experiență cât mai comodă, organizatorii recomandă închirierea integrală a camerelor, pentru a evita eventuale griji cu privire la colegi de cameră necunoscuți.

Prețul unui pat în campusul UNTOLD începe de la 60 lei (+9% TVA) per noapte. Detalii și achiziție https://untoldfestival.com/ro/campus-ro/.

De asemenea, până în data de 10 iulie 2015 se mai pot cumpăra bilete în Campingul Oficial UNTOLD. Toți cei care își achiziționează loc în camping între 23 iunie și 10 iulie pot câștiga prin concurs produse utile pentru cele 4 zile de festival. Detalii despre concurs se găsesc pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/UntoldFestival.

Capacitatea maximă a campingului este de 25.000 de persoane pentru cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote.

Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazarea în cort, cât și pentru rulotă.

Comentarii Facebook