Se pun în vânzare ULTIMELE abonamente la UNTOLD Festival



Organizatorii UNTOLD Festival anunță că se pun în vânzare ultimele 3.000 de abonamente pentru festivalul de muzică ce va avea loc la sfârșitul lunii iulie la Cluj-Napoca.

Cele 35.000 de abonamente de 4 zile și cele 4.000 de bilete de o zi au fost epuizate cu peste o lună înainte de eveniment, iar entru a răspunde cererii mari din partea fanilor, organizatorii UNTOLD Festival anunță lansarea unei ediții limitate de 3.000 de abonamente și 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access.

Fani din România dar și din alte colțuri ale lumii și-au luat bilete până acum la UNTOLD Festival. Atrași de experiența inedită de festival și de line-up-ul impresionant, festivalierii vin în Capitala Europeană a Tineretului din Noua Zeelandă, Canada, Mexic, Marea Britanie, dar și din Ungaria, la UNTOLD Festival, destinația turistică muzicală a verii din România.

După epuizarea ultimelor 3.000 de abonamente și 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access, se vor vinde exclusiv doar bilete de câte o zi și se va trece la un nou prag de preț.

Comentarii Facebook