Miercuri 17 Aprilie

Parcul de pe malul lacului Gheorgheni, inaugurat miercuri, 23 octombrie. Programul evenimentului

 

Iulius Mall Cluj va inaugura parcul de pe malul lacului Gheorgheni, în 23 octombrie, cu un concert extraordinar al Operei Române din Cluj-Napoca.

 

Tăierea panglicii va avea loc la ora 11.00. 

 

De la ora 15.00, clujenii sunt invitaţi să se bucure de frumuseţea Iulius Parc şi să sărbătorească marea inaugurare prin concertul celor mai talentaţi artişti ai Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. Arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar şi Astor Piazzolla vor încânta pe toţi cei prezenţi la evenimentul festiv. Spectacolul va avea loc pe ponton, fiind încadrat de panorama splendidă a Lacului de Vest.

 

Cu ocazia inaugurării Iulius Parc, clujenii sunt îndemnaţi să participe la o campanie care să aducă natura mai aproape de ei. În perioada 23 octombrie - 6 noiembrie, toţi cei care vor posta pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustrează ”colţul lor preferat de natură” vor putea ajuta la amenajarea unor spaţii verzi din piaţa centrală a oraşului. Fiecare fotografie înscrisă în aplicaţia special creată înseamnă un leu donat de Iulius Group cu acest scop. Suma aferentă fotografiilor postate de clujeni va fi investită în amenajarea rondurilor, ghivecelor şi bazei statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii.

 

Iulius Parc este o investiţie realizată de compania Iulius Group pentru comunitatea clujeană. 

 

Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajată cu aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens şi peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni. Specii deosebite de plante au fost aduse pentru a înfrumuseţa cel mai modern parc din oraş şi pentru a le oferi clujenilor cadrul ideal de petrecere a timpului liber. 

 

Pe lângă vegetaţia bogată, Iulius Parc le oferă vizitatorilor numeroase posibilităţi de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci.

Comentarii Facebook