Miercuri 24 Aprilie

Organizatorii Balului Operei se razgandesc! Evenimentul va fi prezentat de Corina Chiriac si de ziaristul Rares Bogdan

 

Organizatorii Balului Operei din Cluj-Napoca s-au razgandit in privinta prezentatorei Adriana Bahmuteanu. Prezenta acesteia in calitate de prezentator al evenimentului la editia din 2010, a starnit o reactie de partea opiniei publice clujene, care a formulat si o petitie on-line impotriva acesteia, semnata de 553 de persoane.

 

"Suntem un grup de cetateni clujeni indignati de faptul ca la Balul Operei a fost aleasa, fara nici o consultare a publicului, sa prezinte acest eveniment doamna Adriana Bahmuteanu, cea care conform presei, pe langa multe altele, a prezentat impreuna cu manelistul Florin Salam, penibilul eveniment intitulat "Toamna Manelelor". Suntem impotriva manelizarii urbei si a acestui eveniment la care participa seniorii cetatii si nu consideram ca "Bahmu", prin tot ce a dovedit pana acum, eternele scandaluri mediatice, spalatul rufelor in public, atitudinea de mahala, este persoana potrivita sa prezinte acest prestigios eveniment al vietii culturale clujene", se arata in petitia initiata in 8 ianuarie 2010, imediat ce organizatorii anuntasera prezenta Adraine Bahmuteanu la eveniment.

 

Se pare ca organizatorii nu au ramas indiferenti la protest si s-au razgandit in privinta prezentarii. Astfel, ca editia din 19 februarie , ora 18,00, de la Teatrul National din Cluj -Napoca va fi prezentata de ziaristul de la Ziua de Cluj, Rares Bogdan si de Corina Chiriac, care va avea si un  recital la Balul Operei. 

 

Recitaluri vor mai sustine si Irvin Doomes, precum si Linda si Flavius Teodosiu.

Comentarii Facebook