Ora ta norocoasă în funcție de zodie. Cum să atragi puterea abundenței divine în viața ta


În numerologie și astrologie, orele oglindă au o semnificație aparte. Astrologii sunt de părere că este important să cunoști ora în oglindă care îți aduce noroc. Atunci când vezi pe ceas ore și minute simetrice, ai văzut o oră oglinda, acest lucru înseamnă că ai primit un mesaj important de la Univers.

Universul trimite semnale prin numerele în oglindă. Ți s-a întâmplat vreodată să te uiți la ceas și să vezi 11:11, 21:21 sau 10:10? Dacă le observi constant înseamnă că sunt numerele norocoase pentru tine. Află de mai jos care este ora norocoasă în funcție de zodie.

Berbec. Ora norocoasă în oglindă este 01:01. Dacă vezi în mod repetat asta înseamnă că o persoană este îndrăgostită de tine.

Taur. Numărul norocos în oglindă este 19:19. Dacă vezi acest număr trebuie să știi că Universul îți sugerează să te gândești mai mut la deciziile pe care vrei să le iei, pentru ca totul să fie spre binele tău.

Gemeni. Pentru Gemeni, ora norocoasă în oglindă este 23:23, un număr care pentru acești nativi simbolizează călătoria. Dacă vezi acest număr des înseamnă că trebuie să mergi în vacanță.

Rac. Ora ta norocoasă este 00:00. Înseamnă că dacă ești într-o situație dificilă e momentul să o iei de la capăt, fără să disperi. Este ora care îți aduce pace și calm.

Leu. Ora 10:10 reprezintă numărul tău norocos. Potrivit numerologiei, această oră reprezintă pentru tine fericirea și averea, scrie panoramaweb.com.

Fecioară. 06:06 este ora care reprezintă pentru tine iubirea de sine și pacea interioară. De fiecare dată când o vezi amintește-ți că ai mult talent și nu trebuie să te judeci în funcție de greșeli.

Balanță. Numărul tău norocoasă în oglindă este 11:11. Atunci când îl vezi pe ceas, la televizor sau pe stradă, trebuie să îți pui o dorință. Potrivit astrologiei, sigur se va împlini.

Scorpion. Ora norocoasă în oglindă este 21:21. Reprezintă faptul că lucruri minunate sunt pe cale să ți se întâmple.

Săgetător. 18:18 este numărul pe care dacă îl vezi, trebuie să știi că te v ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu familia și partenerul de viață.

Capricorn. Când vezi ora 15:15 trebuie să știi că fosta iubire se gândește la tine. Dacă o să îl vezi mai des înseamnă că nu te poate scoate din minte și poate este un semn că vă mai dați o șansă.

Vărsător. 09:09 este ora în oglindă norocoasă. Aceasta îți spune că e vremea să iei o pauză și să te bucuri de lucrurile mici care te fac să zâmbești.

Pești. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate și vezi ora 04:04 înseamnă că vei fi bine, iar starea ta de sănătate își va reveni în curând.

Comentarii Facebook