Oferte de vacanță pe litoralul românesc. Câștigi timp și te relaxezi la marea noastră

 

Pentru ca ne gandim la vacanta ta, la timpul pierdut pe drumul spre relaxare, iti oferim o oferta de nerefuzat.

 

Te-ai gandit cum ar fi ca într-o ora si un pic sa ajungi pe plaja sa te bucuri de soare, valuri si nisip?

 

 

Noi am facut asta pentru tine, astfel iti oferim transport gratuit cu avionul, transfer pana la hotel, un hotel cu servicii de calitate chiar si cu all inclusiv la tarife de nerfuzat.

 

Litoralul romanesc uneste serviciile, calitatea lor pentru a raspunde tuturor posibilitatilor cetatenilor. Astfel putem discuta de hoteluri de top cu plaje late cu nisip fin, dar și de hoteluri cu plaje mai inguste. 

 

Gama completa a serviciilor oferite in statiunile  precum Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud impreuna cu celelate, fac din sejurul dumneavoastra o adevarata relaxare si evadare din agitatie. 

 

Plusul acestui pachet este reprezentat de zborul cu avionul, transferul si mai ales hotelul recomandat, ce te vor scapa de grija faptului ca vei intarzia la cazare, caldura si oboseala acumulata pe parcursul drumului, care pana acuma faceau ca prima zi a vacantei tale sa fie irosita din cauza oboselii.

 

Hotelurile pentru diferite buzunare  pe care le recomandam pot fi regasite mai jos: 

 

 

 

Unul dintre hotelurile de lux in Mamaia este Hotelul Phoenicia Luxury Resort 4*. Aici un sejur de 7 nopti cu mic dejun si transport avion incepe de la 2997 lei /persoana.

 

Pentru cei care dispun de un buget mediu, dar doresc un sejur tot in statiunea Mamaia le recomandam Hotel Dunarea 3* unde tarifele incep de la 1202 lei.

 

Hotelul 2D din Neptun sau Steaua de Mare din Eforie Nord este alegerea potrivita pentru turistii care isi doresc o vacanta all inclusive. Tarife incepand de la 2024 lei.

 

Toate tarifele de mai sunt sunt exprimate in lei /persoana cazata in camera dubla si includ biletul de avion, taxele de aeroport, sejur 7 nopti, transferul de la aeroport la hotel si retur. 

 

Plecarile spre Litoralul Romanesc din Cluj sunt: 09.07.2017, 16.07.2017, 23.07.2017, 30.07.2017, 06.08.2017, 13.08.2017, 20.08.2017 si 27.08.2017. Turistul poate calatorii cu avionul din diferite zone ale tarii precum: Cluj–Napoca, Iasi, Oradea si Timisoara inspre Constanta si retur la 8 zile, cu 7 nopti de cazare.

 

 

Impreuna putem face ca vacanta si bugetul tau sa se sincronizeze si sa gasim pachetul perfect pentru dumneavoastra.

 

Pentru mai multe detalii accesati : www.alisholidays.ro.

Comentarii Facebook