Miercuri 24 Aprilie

Oana Lis divorțează de Viorel Lis

 

Oana Lis divorțează de Viorel Lis. Avocatul Bogdan Bărbuceanu a declarat că în acţiunea depusă în instanţă este menţionată ”culpa exclusivă a pârâtului (Viorel Lis, n.red.)”.

 

Probabil că vom face o cerere de preschimbare. Acesta a fost termenul pe care l-a dat calculatorul. Noi vom încerca să aducem prima înfăţişare mai aproape, dar pe rolul instanţei sectorului 2 sunt multe cazuri, aşa că nu ştiu dacă vom reuşi”, a mai spus avocatul.

 

Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti”, a mai spus Bogdan Bărbuceanu, citat de Mediafax.

 

Viorel Lis, 68 de ani, şi Oana Lis, 33 de ani, sunt căsătoriți din 2009, fiind unul dintre cuplurile controversate ale showbiz-ul românesc.

 

Viorel Lis a fost primarul general al Capitalei, perioadă în care a cunoscut-o pe actuala lui soție.

Comentarii Facebook