O zodie va avea ghinion în relație, în luna august. Astrologii vorbesc despre probleme cu persoana iubită


Luna august se apropie cu pași rapizi, iar astrele nu se lasă mai prejos și vin cu vești pentru fiecare zodie din Horoscop. Unii nativi ajung să aibă conflicte serioase cu persoana iubită.

Astrele vin zilnic cu vești pentru nativii din Horoscop. Dacă pentru unii se anunță împliniri pe toate sectoarele vieții, iată că există și zodii care vor avea parte de vești mai puțin plăcute. În rândurile ce urmează vom afla care este zodia care va avea parte de tensiuni în viața de cuplu în perioada următoare.

Zodia Săgetător este una dintre cele mai complicate zodii dintre toate cele 12 zodii din Horoscop. Nativul acestei zodii de Foc este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea și aventura. Totodată, el poate fi extravagant și necioplit.

Cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt persoane calauzite de idealuri, pâna când se hotărăsc să se retragă într-o poziție socială sigură. Tot despre Săgetător putem spune că este amabil, deschis, optimist.

Mai mult decât atât, succesele nativului Săgetător se datorează atât intuiției, cât și disponibilității de acțiune și mobilității. Cât despre talentul sau organizatoric, acesta este unul remarcabil. Săgetătorul este neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevărul și dreptatea, în timp ce tot el este un luptător cinstit, care iubește sportul și natura.

Din cauza faptului că are Soarele prost aspectat, acest lucru poate indică sentimente divergente și un amor propriu exagerat și foarte ușor de lezat, trăsături care duc la toane, la exagerare sau la autoamagire. Nativul Săgetător mai înclina spre capriciu, risipă și chiar speculație.

În perioada ce urmează, nativii acestei zodii sau chiar cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să fie extrem de atenți la modul în care comunică cu cei din jurul lor. Din această cauză ei pot intră în conflicte greu de dus până la capăt cu persoana pe care o iubesc. Acum e momentul să lase din orgoliu.

Comentarii Facebook