Vlăduța Lupău învârte bani serioși și e topită după LUX! Ce bolid și-a cumpărat vedeta Clujului - FOTO


Vlăduța Lupău a reușit prin munca ei să ridice un adevărat imperiu în ultimii 10 ani. Artista cântă oriunde este chemată, iar tariful ei începe de la 10.000 de euro, așadar face pe lună minim 50.000 - 60.000 de euro. La această sumă se adaugă promovările de produse pe care le face pe Instagram, ceea ce duce veniturile spre 80.000 de euro, adică o avere. 

Desigur că banii mulți aduc și cheltuieli mari. Numai în vila ridicată în Făget a băgat aproape un milion de euro, numai terenul fiind acolo 300 de euro pe metru pătrat, adică pe 1000 de mp a plătit 300.000 de euro. Vila este una spectaculoasă, cu multe detalii foarte scumpe, ceea ce au dus costurile spre un milion de euro. 

Vlăduța Lupău este atentă la imaginea ei, ceea ce face ca și mașinile pe care le conduce să fie numai de lux. A trecut de la un Porsche, la un Mercedes de teren roșu, în valoare de 150.000 de euro plătit de soțul ei Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție și șef mare. Toma Rus a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Cluj până în decembrie 2006. Socrul Vlăduței Lupău a fost și adjunct al șefului Direcției Generale de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog.

Vlăduța Lupău s-a plictisit repede de mașina de teren așa că acum și-a cumpărat o nouă mașină care poate valora și 300.000 de euro, în funcție de dotări. ”Bună, frumusețea mea”, este mesajul postat de vedetă cu mașina ei nouă, un Bentley de toată frumusețea. 

Capture.JPG

Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine”, a spus recent Vlăduța Lupău.

Surse din piața imobiliară spun că vila din Făget ar fi evaluată la 3 milioane de euro și este de vânzare. 

Comentarii Facebook