O vedetă părăsește Clujul din primăvară! Se va stabili la București


Alina Ceușan pleacă din Cluj și se va muta la București, a dat-o de gol prietena ei Carmen Grebenișan, care se pregătește să participe la ”Survivor 2023”, în echipa Faimoșilor, alături de alte 11 vedete.

Carmen Grebenișan a scăpat porumbelul și a dezvăluit că Alina Ceușan ia în calcul să se mute la București alături de Raul Tișa, soțul și tatăl copilului influenceriței, conform Cancan.ro, care le-a intervievat pe ambele.

”Alina, chiar voiam să te întreb dacă nu vine pe capul tău. Având familie, gătești, faci și tu o sarma și vine Carmen când te aștepți mai puțin, bate la ușă?!”, a întrebat reporterul, iar Alina Ceușan a spus că petrec Crăciunul separat, pentru că ”suntem fiecare în partea ei, cu familia ei. O să găsim o variantă comună, poate la un moment dat să stăm la o cabană”.

Carmen Grebenișan a completat, dezvăluind secretul: ”Când o să se mute Alina în București…”

Carmen Grebenișan: Eu aștept încă momentul, probabil, în care se va muta și ea, o perioadă măcar.

Alina Ceușan: Eu nu spun nimic…

Carmen Grebenișan: Nu se știe, dar este foarte probabil, din câte știu eu! 

Alina Ceușan: Vrem să ne mutăm măcar jumătate de lună, de anul viitor, din luna martie, o să încercăm o combinație, dar Cluj e acasă, e greu să dai Clujul pe București. 

Carmen Grebenișan: L-am dat din exterior, din interior nu l-am dat niciodată.

Ambele vedete au locuit la Cluj-Napoca, după ce au terminat facultatea, dar apoi Carmnen Grebenișan s-a dus la București, iar Alina Ceușan a rămas la Cluj. 

Comentarii Facebook