ADDA, la un pas de a chema poliția după ce colindătorii au dat buzna în curtea casei sale: „Se pare că sunt eu prea vedetă”


Îndrăgita interpretă Adda s-a simțit nevoită să amenințe cu poliția un grup de colindători după ce aceștia au intrat în curtea casei sale fără să ceară permisiunea.

Adda s-a confruntat cu o situație neplăcută când se afla de una singură acasă. Artista a povestit că a fost la un pas de a alerta autoritățile după ce un grup de 10 colindători au intrat cu boxele în curte, fără să-i ceară permisiunea. Acest gest nu a fost trecut cu vederea de cântăreață, încercând ulterior să îi alunge. Chiar dacă a primit critici din partea internauților cu privire la reacția pe care a avut-o, Adda își menține părerea că acest colindat „abuziv” nu ar trebui să aibă loc, oamenii normalizând un lucru care, de fapt, întrece granițele normalului.

În ce lume trăim? Ne mutăm la casă nouă și am făcut 15 mii de drumuri ca să încarc mașina cu câteva lucruri de care am nevoie. Și evident, făcând foarte multe drumuri, n-am mai încuiat poarta, doar am închis-o, dar n-am băgat cheia.

După ce am cărat aspiratorul, m-am dus sus să-mi iau geanta să plec și au intrat 10 inși cu o boxă, îmbrăcați în costum popular și au început să colinde. Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat.

Am coborât pe scări și am țipat: «Ieși afară din curte!» Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: «Sunteți de acord?». Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină.”, a povestit Adda, în mediul online.

„Frumoase tradiții avem”

După ce le-a povestit internauților ce a pățit, Adda s-a arătat și mai revoltată. Se pare că mulți dintre fanii din online nu i-au dat dreptate și chiar au criticat-o. Cântăreața a spus că nu poate înțelege cum cineva s-ar simți confortabil ca 10 bărbați să intre în curte și să refuze să plece.

Eu citind comentarii legate de «colindul» abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizate pe o boxă la maxim. Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea… Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”, a mai spus Adda.

Comentarii Facebook