O româncă a câştigat premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă

 

Actrița Tatiana Maslany a câștigat premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia ei din serialul de succes ”Orphan Black”.

  

Anul trecut românca a pierdut premiul de cea mai bună actriță în rol principal într-o dramă în favoarea actriței Viola Davis, starul din ”How to Get Away With Murder”.

 

Tatiana Maslany a câștigat premiul în acest an pentru rolul din serialul de succes “Orphan Black”, unde aceasta interpretează într-un mod remarcabil nu mai puțin de 12 clone. Talentul ei a fost lăudat şi apreciat din 2013 şi de criticii de la marile publicaţii americane, precum New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter.

 

Tatiana Maslany s-a născut în Canada, având bunici care au emigrat din România. Ea a debutat în actorie la vârsta de 9 ani, vorbeşte perfect engleza, germana şi franceza, iar pentru fiecare episod din ”Orphan Black” este plătită cu 50.000 de dolari.

 

Din 2013, a jucat în patru sezoane cu zece episoade fiecare şi deja au început pregătirile pentru noul sezon, adunând o avere de 2.000.000 de dolari.

Comentarii Facebook