O actriță din Cluj a făcut un calendar cu poeziile ei, iar din banii strânși a cumpărat cadouri pentru vârstnici - FOTO

 

Actrița din filmul ”Pălăria” a adunat într-un calendar 12 poezii, cărora le-a atașat fotografii cu ea, iar din banii strânși a cumpărat cadouri pentru vârstnici.

 

Deoarece copiii primesc aproape tot timpul, m-am gandit in ultima instanta ca ei sunt mai copii, decat copiii si credeti-ma pe cuvant, chiar sunt! Cu ajutorul vostru, a celor care ati cumparat calendarul meu si a celor care m-ati sustinut si m-ati ajutat in acest demers, duminică, 13 decembrie, am reusit sa aducem soarele in inimile si in surasul lor, ploaie in ochii care m-au privit si caldura in mainile care m-au strans sincer si mi-au multumit. Dragii mei, va multumesc din tot sufletul pentru aceasta zi plina de emotii, cea mai frumoasa zi din 2015 si la propriu si la figurat.

 

P. S. Nu uitati, noi suntem suflete, nu cifre! Aveti grija de voi si de sufletele voastre!”, a scris, pe Facebook, Cătălina Sandu. 

 

Frumoasa brunetă joacă un rol de criminal plătit în filmul Pălăria (regia Adrian Munteanu) în care apare în rolul principal Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

 

 

Comentarii Facebook