Miercuri 24 Aprilie

Aveti planuri de casatorie? "Nunta la Palat" se deschide maine la Cluj

Incepand de maine, timp de trei zile la Cluj va avea loc expozitia cu vanzare "Nunta la Palat". Daca v-ati facut planuri de casatorie pentru acest an , nu trebuie sa o ratati. Rochiile de mireasa le vor taia respiratia, nu doar tinerelor domnisoare, ci si viitorilor lor soti.

 

Expozitia va avea loc la Muzeul de Arta din Cluj si va fi inaugurata oficial maine la ora 13,00, dar de la ora 12,00 veti putea deja sa ii treceti pragul. Decoratiuni pentru nunta, invitatii de nunta, costume pentru viitorii miri si rochii de mireasa de la preturi ceva mai mici si pana la creatii ale unor case de moda celebre. De toate veti putea gasi la Nunta de la Palat.

 

In exclusivitate vor fi prezentate rochii de mireasa creatii ale unor disgneri celebri: Pronovias, Demetrios, San Patrick, La Sposa, Manuel Mota, Mon Cherie sau Allure Bridal. 

 

Iar daca bugetul v-a fost serios afectat de criza, atunci veti putea alege variantele ceva mai ieftine. Oricum nu va ganditi ca veti iesi cu cheltuieli mai mici de 3000 de lei. Orice ati face, nu veti reusi.

 

In plus, fata de anul trecut, mirii vor putea sa isi aleaga locatia de nunta dintr-o varietate de sali.

 

Programul Expozitiei:

 

22 ianuarie orele 12.00 – 19.00;
23 ianuarie orele 10.00 – 19.00;
24 ianuarie orele 10.00 – 17.00

Comentarii Facebook