Nunta in Salina Turda! Doi tineri si-au unit destinele la 100 de metri adancime - FOTO


Doi tineri din Turda si-au unit destinele in minele de sare, la 100 de metri adancime, alaturi de invitati, dar si de turistii care admirau frumusetea locului. Primarul orasului, Tudor Stefanie, a fost cel care a oficiat casatoria.

Protagonistii nuntii din adancuri, Andreea si Ionut, se cunosc din 2006. Ideea de a oficia ceremonia in amfiteatrul din mina Rudolf i-a apartinut mamei miresei, Liliana Horvath, care a vizitat Salina Turda si a ajuns la concluzia ca e un loc special pentru o nunta.

"In momentul in care am coborat, in acest amfiteatru, stiind ca este nunta fiicei mele in acest an, m-a strapuns un sentiment de mama care isi doreste, ca fiecare, pentru copilul lui sa fie ceva deosebit si am simtit ca acesta va fi locul unde va fi oficializata cununia fiicei mele", a relatat mama miresei, citata de protv.

"Am hotarat sa spunem DA in salina, ca sa ne pastram si noi la fel dragostea, cum s-a pastrat acest loc minunat", a afirmat si mireasa.

In amfiteatru sunt 200 de locuri incalzite, asa ca nimeni nu a suferit de frigul din Salina.

Ceremonia a fost oficiata de primarul Tudor Stefanie, care i-a invitat si pe alti miri sa isi uneasca destinele in adancuri. "Salina Turda ofera multe posibilitati turistilor, iar cei care doresc, din tara sau de oriunde, sa fie oficiati aici, in acest mediu turistic deosebit de placut, noi suntem dispusi sa fim prezenti", a spus primarul orasului Turda.

Comentarii Facebook