Miercuri 24 Aprilie

Curse de masini nebune in Cluj! Soferul unui Corvette transforma centrul orasului in pista de curse- VIDEO

 

Soferul Corvette -ului a fost surprins de niste tineri cand a pornit din cartierul Marasti, din Cluj-Napoca. Viteza cu care mergea bolidul era mult peste 100 km/h, avand in vedere faptul ca si cei doi tineri care il filmau nu circulau chiar cu viteza regumentara.

 

Mai exact, acul arata la un moment dat 100km/h. Corvette -ul a traversat, practic, din Marasti tot centrul orasului ca la cursele de masini. 

 

Bolidul a pornit din cartierul Marasti, pe B-dul 21 Decembrie pana in centru. A facut un tur in Piata Unirii, dupa care  si-a continuat cursa pe strada Memorandumului, iar mai apoi pe Motilor. A virat dreapta pe strada George Cosbuc, a luat-o spre parc, a iesit pe linia de tramvai si a ajuns la Sala Sporturilor.

 

Cursa Corvette -ului s-a incheiat cu o demonstratie de drifting, platoul de la Sala Sporturilor fiind frecvent folosit de soferi pentru curse. 

 

In tot acest timp cei doi tineri care il urmareau nu s-au lasat mai prejos si au incalcat si ei cu mult limita de viteza de 50 km/h in oras. Imaginile au fost filmate mai demult, dar astazi au fost postate pe Internet.

 

 

Comentarii Facebook