NU se poate așa ceva! Cum a zburat un român cu geanta plină de sarmale până în Canada: ”E român, dureros de român!” - VIDEO


Un român a zburat cu avionul până în Canada, la fiica lui, având geanta plină cu sarmale pregătite de acasă. El a fost depistat de polițiștii de frontieră, la controlul de securitate.

Charlotte Dobre este o influenceriță de pe TikTok, iar recent a postat un clip care i-a uimit pe toți internauții, după ce a arătat un episod recent, extrem de amuzant. Tatăl ei este român iar mama italiancă. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, tatăl lui Charlotte a vrut să meargă în vizită la ea, tocmai în Toronto, Canada. Și n-a făcut-o cu mâna goală, ci cu bagajele ticsite de bunătăți românești. Cum a fost surprins de către polițiștii de frontieră din aeroport? 

Românul a luat primul avion spre Toronto, Canada, dar nu putea merge cu mâna goală, așa că a luat cu el niște preparate românești. Nici prin minte nu i-a trecut că nu are voie să treacă cu ele de frontieră. Polițiștii au făcut controlul bagajelor și l-au pus să arunce tot.

Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto”, a explicat tânăra pe rețelele de socializare.

Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă. Iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană”, a mai spus ea.

Tatăl femeii a congelat sarmalele, le-a ambalat bine într-o caserolă și le-a așezat în geanta de voiaj. ”Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel, nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale”, a mai adăugat fata.

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight

Comentarii Facebook