Noi DETALII despre problemele pe care le-a avut Corul Armatei Roșii în drum spre Cluj

 

Corul Armetei Roșii a întârziat o oră și jumătate la spectacolul de la Cluj, de luni seara, pentru că au fost probleme în vamă.

 

Conform unor surse, autocarul cu care se deplasa Corul a fost oprit în vama maghiară o oră și jumătate pentru verificări. ”S-a încercat recuperarea pe drum, dar spre Cluj-Napoca autocarul a fost oprit de poliție. Li s-a spus că întârzie, dar a mai fost ținut 30 de minute și întârzierea a crescut”, a mai spus sursa citată.

 

Corul a ajuns la Cluj-Napoca după ora de începere a concertului, iar spectatorii erau ținuți afară, la ușa Sălii Polivalente. ”Ni s-a spus că dacă lăsăm spectatorii înăuntru ei nu mai cântă. Au spus că au nevoie de 30 de minute de repetiții, fără public, astfel totul se anulează. Problema a fost că s-au opus intrării publicului în sală. Pe cei bătrâni i-am lăsat pe holul de la Sala Polivalentă”, a mai spus sursa citată.

 

Spectatorii au fost lăsați să în sală după ora 21.00. 

 

Organizatorii au confirmat problemele. 

 

Din pacate, spectacolul a inceput cu o ora mai tarziu, ca urmare a unei situatii neprevazute. Autocarul care a asigurat transportul artistilor din Ungaria la Cluj a avut o intarziere de doua ore, fata de programul stabilit initial. Desi, am incercat sa recuperam acel interval de timp, stationarile obligatorii din diagrama precum si controlul vamal au facut imposibila recuperarea intarzierii. Odata ajunși la Cluj, artistii au avut nevoie de repetitiile pentru spectacol.

 

In ceea ce priveste aspectul sonorizarii, va putem asigura de faptul ca sunetul a corespuns in totalitate, conform rider-ului tehnic impus de managementul artistic. Regretam neplacerile cauzate in randul publicului spectator”, a precizat Nicoleta ION, PR Manager Asociatia Culturala Spectaculis.

 

Citește AICI relatarea unui clujean, care a stat la ușa sălii o oră. 

Comentarii Facebook