Neoton Familia (Newton Family) cântă azi în Piața Unirii, la Zilele Maghiare


Neoton Familia, formație cunoscută în lumea occidentală sub numele de Newton Family, cântă, azi, de la ora 21.00, în Piața Unirii, la Zilele Culturale Maghiare Cluj 2019.

Formația are o experiență uluitoare pe scenă, cu o vechime de peste 40 de ani. Practic, Neoton Familia (Newton Family) a fost una dintre cele mai de succes formații de muzică pop din Ungaria, cu 34 de albume, turnee în mai multe țări străine, și creditați drept autorii majorității hiturilor din țară.

Programul zilei de sâmbătă, 24 august:

- la 10:00, pe Kogălniceanu se dă startul celei de-a doua ediții a Crosului ZCMC Donaton

- tot la 10:00, la standul Clujul cu flori de pe strada Potaissa, demarează concursul ''Găsește floarea''. Participanții vor trebui, pe baza unei hărți, să găsească flori ascunse prin centrul Clujului. 

- între 11:00–14:00, în curtea Muzeului de Artă, are loc Biblioteca vivantă pentru cei interesați în istoria orașului Oradea

- la 15:00, din Piața Unirii se pleacă în turul ghidat în limba română Monumente baroce clujene. Ghidajul este condus de istoricul de artă Tóth Gödri Iringó (doctorand, UBB).

- la 16:00, la galeria de pe Iuliu Maniu 4, are loc expoziție de artă bisericească Ars Sacra Claudiopolitana. Ghidaj în limba română cu Nagy Emőke

- tot la 16:00, la Casa Libertății Religioase are loc masă rotundă cu traducere în lb română ''Schimbare de regim 30: Politica și viața publică maghiară din Transilvania la începutul anilor ’90''. Invitați: Kolumbán Gábor, Markó Béla, Toró T. Tibor. Moderator: Mile Lajos

- la 19:00, pe Aleea Stadionului, în cadrul turneului Opera pe roți al Operei Maghiare de Stat are loc spectacol Elixirul dragostei de Donizetti. Regia: Toronykőy Attila. 

- de la 21:00, pe scena din Piața Unirii, e concertul Familia Neoton

Comentarii Facebook