Narcis Ianau nu poate concura la X Factor. Vezi de ce


Narcis Ianau, tanarul contratenor care s-a clasat pe locul secund la emisiunea "Romanii au talent" nu se poate inscrie si la show-ul de talente "X Factor", care va fi difuzat de Antena 1.

Tanarul atre contract de exclusivitate cu Pro TV si nu isi poate incerca sansa la marele premiu de 200.000 de euro de la emisiunea rivala, "X Factor".

Unul dintre colegii lui Narcis Ianau a spus la preselectia "X Factor" de la Iasi ca tanarul artist ar fi vrut sa participe la emisiunea de la Antena 1. "Narcis si-ar fi dorit mult sa participe si el, dar din pacate nu are voie. Pe mine nu numai ca nu m-a incurajat sa vin la preselectie, ba chiar m-a tachinat si mi-a zis ca m-ar face praf daca am concura amandoi, ca nu as avea nicio sansa in fata lui, ca m-as face de ras. Dupa ce s-a terminat emisiunea "Romanii au talent", nu te mai puteai intelege cu el, isi dadea aere, acum s-a mai linistit. Oricum, e fericit, ia bursa 60 de milioane pe luna de la Printesa Lia", a povestit Cosmin Berzintu, citat de Libertatea.ro.

Narcis Ianau a semnat cu Pro TV un contract de confidentialitate, care ii interzice sa participe la orice emisiune tv pana la finele lunii august.

 

Vezi si...

Narcis Iustin Ianau, a confirmat ca este un fenomen in finala "Romanii au talent" - VIDEO

Voce de aur la "Romanii au talent"! Narcis Iustin Ianau calca pe urmele celebrei Susan Boyle - VIDEO

Comentarii Facebook