Motor, Zuca si Sarra Blu', noile magazine din Iulius Mall ,vin cu blugi Motor la 99 de lei, pantofi unicat si liste de cadouri pentru nunta (P)

Motor, Zuca si Sarra Blu' sunt noii retaileri din Iulius Mall. Toate cele trei firme vin cu oferte pentru clienti. Astfel, de la Motor veti putea cumpara jeans Motor la 99 de lei sau celebrii blugi Diesel la 199 lei( 600 lei pretul in toata lumea), iar de la Zuca pantofi  al caror design il creati singuri.

 

Persoanele energice, active, care prefera tinutele clasice sau trendy, casual sau sportwear, ori articolele din denim, bumbac sau lana se regasesc in colectiile Motor, recent expuse la etajul Iulius Mall, langa restaurantul Marty City. Preferat de clientii cu venituri medii si peste medie, brandul este renumit pentru pantalonii denim, jeansii in diverse modele, dar si fustele, vestele, rochiile care pot fi asortate cu tricouri din bumbac, pulovere, geci denim sau din piele 100%, paltoane, alaturi de accesoriile bine asortate conceptului Motor.

 

 

In unele din cele 20 de magazine Motor deschise in mall-urile din tara, se regasesc si articole vestimentare si incaltaminte Diesel, brand recunoscut pe plan international. Mobilierul alb cu accente de rosu, zugravelile in culori combinate gri-negru-oranj-alb si luminile calde creaza caracterul unitar al decorului Motor. Pentru deschiderea noului magazin, Motor a venit in Iulius Mall cu promotii si preturi speciale: pulovere de la 59 lei, blugi Motor la 99 lei sau faimosii blugi Diesel la 199 lei (fata de echivalentul in valuta a 600 lei in magazinele din intreaga lume). "Compania noastra acorda respect deosebit clientilor sai si apreciaza inteligenta romanilor care considera ca merita sa-si cumpere produse de valoare la preturi decente", a precizat Angela Utescu, manager "Paradis Star", compania care reprezinta conceptul Motor in cele 4 mall-uri Iulius, din Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Suceava.



Piele de cea mai buna calitate, tendinte sau preferinte proprii, talent, dar si detalii bine puse la punct caracterizeaza variata gama de pantofi pentru femei si barbati, articolele de marochinarie, dar si accesoriile marca Zuca. Bazat de eleganta, conceptul Zuca urmareste ca produsele sale sa ramana inconfundabile prin stil si calitate. Adresate categoriei mid-high, acestea sunt lucrate manual sau sunt facute la comanda, fiecare client putand deveni propriul designer pentru a-si personaliza incaltamintea la care viseaza. Excelenta reputatie Zuca dobandita in ultimii ani atat pe piata interna, cat si pe cea europeana, se datoreaza
profesionalismului echipei, dar si raportului calitate-pret. 99 lei costa o pereche de pantofi si preturile ajung la 400 lei la cizme. Pe langa produsele prezente in noul magazin din Iulius Mall, situat la etaj, langa restaurantul Marty City, clientii isi pot concepe modele in atelierul de incaltaminte Zuca, fiind consiliat in privinta tendintelor, cromaticii si materialelor. Zuca are doar pantofi unici. Ca tine!

 

 

Sarra Blu' aduce in Iulius Mall cadouri inspirate. Rafinate servicii de servire a mesei, de tacamuri, pahare si cesti, articole pentru gatit, electrocasnice, ceainice si cafetiere, ustensile de bucatarie si accesorii, sfesnice, ceasuri, decoratiuni din argint, ceasuri de masa, vaze, rame foto, articole pentru bar si aromaterapie si multe alte produse atent selectate pot constitui cadouri aparte de nunta, dar si pentru aniversari. Un portofoliu impresionat de designeri renumiti pentru aceste categorii de articole se regaseste în noul magazin Sarra Blu', situat la parterul Iulius Mall, lângã Stradivarius. Andreea Fontebasso a creat servicii de masa unicat, Ballarini produse pentru gatit, Bugatti ustensile pentru prepararea alimentelor, Chinelli fructiere, boluri si decoratiuni, DaVINCI splendide carafe si vase din cristal, Jamie Oliver cani, iar Luigi Bormioli si RCR pahare. In Iulius Mall, clientii Sarra Blu' beneficiaza de programul dedicat tuturor tinerilor care urmeaza sa se casatoreasca. Viitorii miri isi rezerva
produsele pe Lista de Casatorie, iar invitatii sunt informati de produsele pe care si le doresc ca dar de nunta. Livrarea este gratuita, iar clientii beneficiaza astfel de o reducere de 10%.

 



 

Comentarii Facebook