Marti 17 Mai

Motivul real! De ce a plecat Mihaela Rădulescu de la Pro TV

 

Mihaela Rădulescu a anunțat că pleacă de la emisiunea ”Romanii au talent”, de la Pro TV, invocând motive personale.

 

Iubitul ei, celebrul parașutist Felix Baumgartner, a făcut lumină în acest caz. ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook, preluat de Click!.

 

Vineri, Mihaela Rădulescu scria pe Facebook:

 

Dragii mei,

 

Ştiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu.

 

Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”.

Comentarii Facebook