Motivul incredibil pentru care o femeie s-a căsătorit cu pisica ei. Proaspeții „însurăței” au și sărbătorit ceremonia cu oaspeții lor


O femeie din Londra s-a căsătorit cu pisica ei, ca să poată sta în chirie. Proprietarii nu acceptau animale în casă. Femeia are 49 de ani, iar ceremonia a fost ţinută de un prieten hirotonisit, care poate oficia legal căsătorii. 

Femeia a luat această decizie, supărată fiind că proprietarii apartamentelor în care a stat până acum cu chirie nu i-au permis să ţină în casă animale. În trecut, aceasta a fost nevoită să renunțe la alte trei animale de companie, deoarece proprietarii au amenințat-o cu evacuarea, scrie observatornews.ro.

Acum, fiind căsătorită cu pisica, femeia crede că nu va mai putea fi despărţită de ea. La ceremonia privată, atât proprietara cât și pisica sa au fost aranjate la patru ace pentru momentul fericit. Proaspeţii „însurăţei" au sărbătorit apoi ceremonia, împreună cu oaspeții lor, la un picnic liniștit în parc, notează sursa citată. 

Femeia a explicat pentru publicația britanică „The Sun” că prin acest gest proprietarul locuinței nu o mai poate evacua sau obliga să renunțe la pisica fără de care „nu poate trăi”, arată sursa citată.

Nu pot trăi fără India. Mă face fericită cu adevărat, este atât de prietenoasă și uimitoare. Ea este cel mai important lucru din viața mea, după copiii mei”.

Comentarii Facebook