Momentul de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat la TV. Discuția pe care Claudia Florescu a purtat-o cu Bianca Giurcă: „Vei înțelege”


Un moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor a fost publicat pe platforma TikTok a Antenei Play. Într-o ediție care nu a fost difuzată pe televizor, Claudia Florescu a purtat o discuție importantă cu Bianca Giurcă. Aceasta i-a spus concurentei de la Insula Iubirii că este o persoană prea bună pentru această lume rea.

Claudia Florescu a precizat că este sigură că Bianca Giurcă va realiza multe în viață, asta după ce va trece prin momente neplăcute: „Ești o persoană bună, ești o persoană inocentă, eu nu văd în tine răutate, ești inocentă și faptul că tu îl protejezi mereu pe Marius și nu vrei să vezi anumite lucruri înseamnă că ești o persoană bună, ești inocentă, că nu ai văzut adevărata a lucrurilor rele, dar cu timpul și cu experiența de viață vei înțelege ce este greșit și ce este corect. Situația asta îți dă de înțeles că nu te merită și meriți ceva mai bun!”, i-a spus antrenoarea de fitness.

Bianca Giurcă a declarat că l-ar putea ierta și accepta pe Marius Moise așa cum este și asta pentru că îl iubește foarte mult. Cu toate acestea, concurenta știe că nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericită.

„În momentul ăsta... el orice ar face, eu tot așa o să-l văd. Problema e că mă văd pe mine altfel, de fapt, realizarea e că mă văd pe mine altfel. Nu-l consider vinovat, dar îmi dau seama că poate am nevoie de oameni, însă am nevoie să fiu singură. Mie nu îmi e frică de asta, dar cred că niciodată nu am gândit și simțit așa”, a răspuns aceasta.

Mai mult decât atât, Bianca Giurcă i-a vorbit Claudiei Florescu și despre ce a realizat ea la Insula Iubirii. Concurenta emisiunii a spus că ea și Marius Moise nu se merită unul pe celălalt, deoarece ea se complace în această situație, iar el nu este fericit.

„Acasă mă gândeam că relația mea se va termina sau va continua tot așa, dar îmi pare rău că se termină. Eu îl iubesc foarte mult pe Marius... acum nu conștientizez exact. Nu ne merităm unul pe altul. El nu e fericit cu mine, iar eu mă mint că mi-e bine așa. Orice om are nevoie să fie fericit și omul de lângă el să fie fericit lângă el”, a mărturisit concurenta, potrivit Spynews.ro.

Comentarii Facebook