Alin Oprea, solistul Talisman, a anunțat data nunții cu Medana. Cuplul va avea 8 perechi de nași și 500 de invitați


Solistul trupei Talisman, Alin Oprea, a făcut la sfârșitul anului trecut, cununia civilă, cu o frumoasă clujeancă, Medana. Cuplul a anunțat că nunta va avea loc anul acesta în luna septembrie, la Otopeni, iar cei doi vor avea alături, în ziua cea mare, 8 perechi de nași.

”Vom avea opt perechi de nași la nunta noastră, reprezentând cifra infinitului și simbolizând perpetuarea eternă a iubirii și uniunii sufletelor noastre, dincolo de timp și spațiu. Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirelași Elvis Năsturică, Sorina Pinteași Ovidiu Goga, Iuliana și Ninel Alexandru, Mihaela și Daniel Moldovan, Doina și Pavel Halmajan”, spune Alin Oprea.

Cuplul este în faza finală de pregătiri iar nunta va fi plină de surprize pentru invitați.

,,Dacă sunt surprize, să le lăsăm să fie surprize. Avem peste 100 de invitați din rândul colegilor mei de scenă, deci va fi mai ceva decât la un mare festival muzical. Vom avea aproximativ 500 de invitați, toți oamenii care reprezintă mult pentru noi și pe care-i considerăm „marea noastră familie”, a declarat artistul pentru Ciao.ro.

Cei doi au decis să rămână la Cluj după nuntă.

,,Acasă este locul în care suntem împreună, indiferent care ar fi acesta. Acum locuim la Cluj, orașul Medanei dar și orașul tinereții mele. Suntem îndrăgostiți de acest oraș, fiind o zonă de confort pentru amândoi. Atunci când am eu foarte multă activitate profesională, locuim la București’’, a adăugat solistul.


Comentarii Facebook