Momente dificile pentru Vlăduța Lupău. Fiul său ​​este din nou bolnav: „Sper să treacă odată”


Vlăduța Lupău trece din nou prin probleme cu băiatul său, Iair, după ce a contactat un nou virus și a mers cu el la spitalul de urgență. Această situație a sosit chiar cu o lună înainte de a naște cel de-al doilea copil.

Anul acesta a fost plin de probleme pentru Iair. Micuțul a început noul an în spital, iar medicii l-au diagnosticat cu otită. Vedeta a fost foarte îngrijorată de starea copilului său și a împărtășit cu fanii săi experiența neplăcută prin care a trecut. Mai mult, la acel moment, și-au anulat planurile de vacanță pentru a fi alături de Iair cât timp s-a recuperat.

Problemele de sănătate au continuat să apară pentru Iair, iar cântăreața a povestit că fiul său a contactat un nou virus, după ce a intrat în colectivitate.

„Sper să treacă odată… Știam că intratul în colectivitate vine cu diverse boli, dar parcă aș vrea să le am eu pe toate decât el”, a scris Vlăduța Lupău.

Este o situație dificilă pentru cântăreață, în condițiile în care ea se află în a opta lună de sarcină și ar trebui să stea departe de probleme și să se pregătească de naștere.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule, și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: «Bebe, haide ios (jos), jucăm maiiiinile (cu mașinile)» Deși, mai spune și «Bebe, nana». Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață, de la prima întâlnire! Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Comentarii Facebook