Miss Hostess Cluj 2011 este Cristina Brazdau. In competitie au fost tinere frumoase si sexy ! VIDEO si Galerie FOTO


Miss Hostess Cluj 2011 este Cristina Brazdau de 24 de ani, care a reusit sa castige concursul la care au participat in total 8 concurente. Fetele au defilat in costume de baie si au promovat un produs la alegere.

 

FOTO MISS HOSTESS CLUJ 2011

 

Cristina Brazdau lucreaza chiar la Casino Chios, locul unde a avut loc concursul, asa ca s-a simtit in largul ei pe toata durata Miss Hostess Cluj 2011. Tanara castigatoare a terminat Ingineria si Protectia Mediului si ca proba de concurs si-a ales promovarea mersului pe "doua roti" si a sigurantei in trafic. Ea a castigat concursul cu 138 de puncte si a reusit sa impresioneze juriul prin siguranta de care a dat dovada.

La proba de intrebari, Cristina Brazdau a trebuit sa spuna care este poetul ei preferat. "Imi place Bacovia!", a afirmat ea si Liviu Varciu, prezentatorul concursului, i-a cerut sa recite o strofa. "Nu stiu versuri, dar pot recita din Eminescu", a raspuns Cristina.

 

 

Locul doi in concurs a fost ocupat de Anda Musca, de 20 de ani, care a obtinut 132 de puncte. Anda a avut un plus la frumusete, dar a pierdut cateva puncte la promovarea produsului si la proba de intrebari.

 

 

Pe locul trei a fost Alexandra Honceru, de 21 de ani, studenta in anul II la Facultatea Drept a Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir". Ea a obtinut 112 puncte din partea juriul, fiind penalizata pentru prestatia de la proba de prezentare a produsului. 

 

 

Locurile 4-6 au fost ocupate de Renata Rus, Florentina Caputa si Andra Monescu, toate cu 108 puncte. Locul 7 i-a revenit Cristinei Prigoana, iar ultimul loc a fost ocupat de Maria Tatar.

Castigatoarea din 2010 a concursului Miss Hostess Cluj, Andrada Ersek, i-a inmanat la final coronita de invingatoare Cristinei Brazdau. De asemenea, fetele s-au fotografiat cu organizatorii si cu Liviu Varciu.

 

Invitatii speciali au evenimentului a fost cuplul format din impresarul Radu Groza si Roxana Nemes, care a sustinut si un recital. 

 

Vezi si...

Liviu Varciu, invitat sa suga ... biberonul, la Miss Hostess Cluj 2011 - VEZI VIDEO

Comentarii Facebook