Liviu Varciu, invitat sa suga ... biberonul, la Miss Hostess Cluj 2011 - VEZI VIDEO


Liviu Varciu, prezentatorul concursului Miss Hostess Cluj 2011, a fost asaltat cu "oferte" de catre concurentele dornice de afirmare. O tanara l-a invitat pe actor "sa suga ... biberonul".

Anda Musca a aparut in fata juriului cu un pampers si a promovat "biberonul" si a aratat cum trebuie folosit. "La prima penetrare este o senzatie placuta. Vrei sa incerci Liviu?", a intrebat Anda, dar vedeta a declinat invitatia. "Esti foarte sexy, dar iti multumesc", i-a spus Liviu Varciu, care a asistat naucit la demonstratie.

Alexandra Honceru a promovat o firma clujeana de lenjerie intima si l-a invitat pe Liviu Varciu sa o atinga pentru a verifica daca materialele sunt de calitate. "Am atins la viata mea... si de aia am ajuns aici", a spus actorul razand.

Liviu Varciu a fost "vindecat" de o alta concurenta, care a promovat sistemul sanitar romanesc. Costumata intr-o asistenta sexy, Maria Tarar a facut senzatie.

"Liviu, tu nu esti bine?", a intrebat Maria. "N-am nimic, sunt foarte bine, dar daca tu vrei ok! Fa-ma bine. Jur ca e posedata, daca te uiti in ochii ei", a spus Liviu Varciu, care a stat cuminte la un consult rapid.

Fetele au trebuit sa raspunda si la intrebarile juriului. Cristina Brazdau a fost intrebata care este poetul ei preferat. Tanara a raspuns ca George Bacovia, dar s-a dovedit ca nu stia nicio strofa: "Stiu sa recit din Eminescu, dar nu din Bacovia...", i-a spus ea lui Liviu Varciu pentru a salva situatia.

Castigatoarea concursului a fost desemnata Cristian Brazdau, pe locul doi a fost Anda Musca, iar pe trei Alexandra Honceru.

 

Vezi si...

Miss Hostess Cluj 2011 este Cristina Brazdau. In competitie au fost tinere frumoase si sexy ! VIDEO si Galerie FOTO

Comentarii Facebook