Miercuri 24 Aprilie

Mircea Badea, făcut praf de un celebru cântăreț și actor: Dacă faci spume la gură când îi injuri la televizor, s-ar putea să iei bătaie



Ieșirile lui Micrea Badea și convingerile sale politice au atras antipatia multor persoane față de realizatorul TV.

Printre acestea sunt și vedete, iar una dintre ele se pare că este celebrul cântăreț și actor în serialul ”Las Fierbinți”, Mihai Mărgineanu.

Acesta a postat recent un mesaj dur la adresa realizatorului tv, pe pagina sa de Facebook, fără ai preciza numele, oferind însă destule indicii pentru ca fanii săi să își dea seama despre cine vorbește.

Daca pina la virsta de 30 de ani ai stat cu parintii, pentru ca era mai comod, inseamna ca ai o problema
Daca te-ai apucat de tras de fiare si de sport tot pe la 30 de ani pentru ca te injurau copiii in fata blocului, si ai aratat asta la televizor in spagat, insemna ca te-ai apucat tirziu de sport si de tras de fiare .
Daca ai o prietena buna care spune ca orice ai face tu, idealul ei in viata este sa nu se certe cu tine, inseamna ca mai ai o sansa .
Daca ai un fost prieten, insemna ca prietenii stiu de ce
Daca ai locuit intr-un cartier in care unii se numeau : Petrica Tiganu’, Chinezu’, Vodca, Tzutzacu sau Neamtu’, si tu nu i-ai cunoscut in copilaria ta, insemna ca ai stat mai mult prin casa cu mami si nu e cazu’ sa pomenesti ca ai fost smardoi, pentru ca atunci cind baietii fumau la alta scara, tu invatai la mate (ceea ce nu-i rau, neaparat!)
Daca ai incercat sa fii simpatic in preajma fetelor si nu ti-a iesit, este pentru ca nu esti simpatic in prezenta fetelor, si nu-ti iese
Daca ai fost angajat sa prezinti ziare la televizor si tu te-ai transformat in vuvuzela politica insemna ca te-a platit un fost comunist care acum e in pirnaie.
Daca faci spume la gura cind ii injuri la televizor, in direct, pe toti cei care nu sint de acord cu punctul tau de vedere, insemna ca s-ar putea sa iei bataie de la un motociclist in trafic sau in direct.
Daca ai audienta formata (numai!) din batrinet fost-anti-comunist-actual-antibasist-viitor-antiiohanis, inculti si prosti ca lampa, insemna ca ai o problema si exista posibilitatea ca vreunui actual-copil si viitor-om sa-i fie rusine, cindva, ca il cheama ca pe tine.
Daca ai pierdut de-a lungul anilor toti “fanii” care au avut bunul simt sa termine liceul si locul lor a fost luat de pensionari inraiti de viata meschina pe care au trait-o, insemna ca nu mai conteaza ce spui fiindca mesajul tau ajunge intr-un eter necomestibil.
Daca in ultimii ani te-ai inrait si ti-ai acrit sufletul de dragul unui pumn de arginti sau de minciuna pe care ti-o spun unii ca ceea ce faci tu este cel mai important din media, daca ai impresia ca esti vocea natiunii, daca ai crezut vreodata ca dupa ce te vei perima (de tot!) cineva te va mai ocroti, inseamna ca trebuie sa te trezesti . E dimineata!”, a scris Mihai Mărgineanu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook