Mircea Badea, confuz la noua „apariție” lipsită de inhibiții a Loredanei Groza: „Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu”


Loredana Groza și-a bucurat din nou fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare într-o ipostază absolut lipsită de inhibiții. Realizatorul emisiunii „În gura presei", Mircea Badea, a avut o dilemă legată de vestimentaţia în care s-a fotografiat cântăreaţa şi i-a întrebat pe telespectatorii săi, dacă artista poartă toate elementele care compun ţinuta unei „lady".

Deci, eu cum să steam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţeni cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie/postare a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice "Lazy afternoon...Lady L". Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.

Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa...Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.

Oricum, mi se pare mai interesant decât ce spune Pârvulescu despre nunta lui Simion. Mi se pare mai interesant să dezbatem dacă poartă sau nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniştit", a spus Mircea Badea, citat de Antena 3.

lore.jpeg

Loredana Groza a avut mai multe apariții controversate în ultima perioadă. Reamintim că recent vedeta a creat mai multe controverse cu un nou clip video publicat pe pagina sa de Facebook. Cântăreața e surprinsă chiar în brațele dansatorilor ei, unde se observă cum se „dezechilibrează” la un anumit moment. Jurata de la X Factor a fost cărată pe brațe de dansatorii ei, până la scenă. Îmbrăcată cu o rochie extrem scurtă și sexy, cu o pereche de cizme lungi, înalte și strălucitoare, artista a fost ținută în spate de către un dansator, iar mai apoi, cărată pe brațe, până la scenă.

lore 2.jpeg

Comentarii Facebook