Mircea Badea a iesit imbracat doar cu penele de strut in Piata Victoriei-VIDEO

Dupa ce autoritatile au dat in folosinta cei 42 de kilometri ai autostrazii Transilvania dintre Turda si Gilau, Mircea Badea a iesit in Piata Victoriei cu penele de strut pe fund. In emisiunea din aceasta seara de la Antena 3, "In gura presei", Mircea le-a "aratat" premierului Emil Boc si ministrului Radu Berceanu, penele de strut promise. 

 

Asta in ciuda faptului ca vedeta de la Antena 3, considera ca, de fapt, nu a pierdut pariul, intrucat autostrada Transilvania este de fapt, o sosea. Mai mult, Mircea spune ca este chiar penibil ca la inceput de an 2010, in Uniunea Europeana, un premier si un  ministru al transporturilor sa se laude ca au facut 42 de kilometri de autostrada in doi ani.

 

Vedeta Antenei 3 a vrut sa le arate,insa, celor doi demnitari ca nu se cramponeaza de aceste aspecte si a iesit in strada cu penele de strut si l-a strigat pe primul-ministru Emil Boc:  "Boc dormi? Boc, trezeste-te! La anul sa faci o autostrada si mai lunga", i-a transmis Mircea badea premierului clujean.

Comentarii Facebook